A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

ШКОЛИ ПОЛТАВЩИНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ЗАПРОВАДЖУВАТИ ЕЛЕКТРОННІ ЖУРНАЛИ ТА ЩОДЕННИКИ

Дата: 29.03.2023 16:00
Кількість переглядів: 97

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Школи Полтавщини продовжують запроваджувати електронні журнали та щоденники

 

Заступник начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко провів онлайн-нараду щодо впровадження електронних журналів у школах.

«Продовжуємо працювати над впровадженням електронних журналів та щоденників у школах. Наша ціль – повноцінне впровадження ОІС у навчальному процесі для всіх закладів загальної середньої освіти з 1 вересня. Використання освітніх інформаційних систем забезпечує ведення в електронній формі 14 основних видів документів», – наголосив Ігор Панченко.

Під час заходу представники шкіл поділилися успішними кейсами використання різних платформ. Фахівці освітньої платформи «Eddy» презентували ОІС.

Нагадаємо, основною перевагою впровадження електронних журналів для здобувачів освіти є те, що вони можуть у будь-який момент уточнити домашнє завдання з будь-якого предмета, стежити за своєю середньою оцінкою, а для викладачів – можливість постійно вести діалог з учасниками освітнього процесу. 

Окрім цього, можна виділити такі переваги: єдина система забезпечує повноцінний освітній процес; економія часу і ресурсів; поглиблена аналітика освітнього процесу, динаміка успішності та відвідуваності учнів; надійний захист персональних даних; доступ до оцінок, відвідувань учнями ЗЗСО для їх батьків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь