A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Конкурс фотографій природоохоронних територій "Вікі любить Землю"

Дата: 24.04.2019 16:37
Кількість переглядів: 898

1 травня стартує конкурс фотографій природоохоронних територій "Вікі любить Землю". Протягом місяця всі охочі можуть подавати свої роботи та змагатися за перемогу у кількох конкурсних номінаціях.

Вже всьоме громадська організація "Вімедіа Україна" запрошує наповнювати Вікісховище фотографіями пам'яток природи під вільною ліцензією. Мета конкурму - створення найповнішої бази фотографій пам'яток природи для ілюстрування Вікіпедії та інших вікіпроектів.

За попередні шість років конкурсу учасники завантажили понад 70 тисяч вільних зображень об'єктів та тереторій природно-заповідного фонду України, яких є понад 8200 у державному реєстрі. Це великий внесок у розвиток вільних знань, однак ще більше половини об'єктів у конкурсних списках залишаються не проілюстрованими.

Участь у конкурі є вільною та відкритою як для професійних фотографів, так і для любителів. Впродовж травня всі охочі можуть подати фотографії власного авторства, зроблені в період конкурсу або раніше, після чого професінежурі визначить переможців у кількохномінаціях, а також обере 10 найкращих робіт, які візьмуть участь у міжнародному етапі конкурсу. Автори найкращих світлин та найбільш активні учасники отримають цінні призи.

Із регламентом конкурсу можна ознайомитися на сайті "Вікімедіа Україна". Сайт конкурсу - http://wle.org.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь