A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Театралізоване дійство "Вечеря з Гоголем"

Дата: 17.05.2019 14:52
Кількість переглядів: 1338

У Великих Сорочинцях вже випробувала себе екскурсія з елементами хоррор - театралізоване дійство "Вечеря з Гоголем". Чергові екскурсії заплановані на 19, 25 травня та 1 червня 2019 року.

Екскурсія розпочинається з русалок на березі Псла. Далі дійство переходить до Спасо-Преображенської церкви, де розповідають про будівництво, архітектуру та про хрещення М.В.Гоголя. Потім відвідуємо історико-краєзнавчий музей, де актори грають сценки з твору "Сорочинський ярмарок" і частують гостей смачними варениками. З музею дійство переходить до парку, в якому гості зустрінуться з Оксаною та Вакулою на конях. А далі подорожуємо до музею М.В.Гоголя, де відбувається знайомство з експонатами та цікавими подробицями життя письменника. Наступний етап - спускання до підземелля і участь у виставі з відомої повісті "Вій".

Познайомившись з багатьма героями М.В. Гоголя та життям письменника екскурсія, йде на вечерю у відомий "Хутір Гоголя". Тут гості посмакують різні страви та напої, що полюбляв сам Микола Васильович.

За враженням перших учасників такої екскурсії маємо надію, що бажаючих приїхати до Великих Сорочинець і опинитися в центрі життя героїв Гоголя буде багато, а ми сорочинчани, зробимо все, щоб гості із задоволенням розповідали своїм знайомим про цікаве театралізоване дійство.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь