A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Вітаємо з Днем Конституції України та Святом молоді!

Дата: 26.06.2020 14:29
Кількість переглядів: 666

 


Сердечно вітаємо з надзвичайно важливим святом нашої держави – Днем Конституції України!

Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі. Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки.

Основний Закон - один для всіх. Шануймо його, пам'ятаючи, що Україна починається з кожного з нас. Конституція визначає наше минуле, теперішнє і майбутнє.  Тому важливо завжди, а особливо нині, у час політичної нестабільності, пам’ятати: буквами Основного закону прописана доля кожного українця. Тож шануймо державу,  її Конституцію, шануймо права і свободи співгромадян!

 І тільки нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де пануватимуть гуманізм, демократія, верховенство права і справедливість.

З нагоди визначного державного свята щиро зичимо всім миру, впевненості та сили, міцного здоров’я та щастя, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина української держави.

Нехай доля нашого народу і кожного особисто буде ясною, щасливою, багатою на перемоги і досягнення задля розбудови стабільної і процвітаючої України.

   Бажаємо усім добра і злагоди, порозуміння та згуртованості, через які пролягає шлях до успіху й перемог! Нехай на цьому шляху невичерпним буде джерело нашої любові до рідної країни!

 

   Невипадково День Конституції і День молоді відзначаються поряд. Бо Конституція – це держава, а молодь – її творець. Держава формує молодь, молодь формує державу. Це величезна взаємовідповідальність і взаємонадія. Молодь – це невтомний двигун прогресу, джерело знань, перемоги, пошуку і реалізації найсміливіших сподівань. Саме молодому поколінню належить будувати нове майбутнє: сучасну, європейську, демократичну Україну.

Події останніх років довели, що українська нація свято шанує конституційні устої, права і свободи та готова відстоювати їх ціною власного життя.

Тож зичимо усім представникам молодого покоління бути справжньою підтримкою нашої країни і знайти гідне місце під її блакитно-сонячним небом!

   А ще важливо пам’ятати, що молодість, як і життя, – безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя.

   Шановні молоді представники нашої громади! Хай ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві. З нагоди свята бажаємо вам творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, душа та тіло. Твердо знайте:  Молодість – це не тільки прекрасний етап в житті кожної людини, це особливий стан душі. Це час сподівань, нестримної енергії, сміливих задумів.

Тож бажаємо вам, долаючи життєві труднощі, наполегливо шукати нові дороги в своєму житті.
Бажаємо мирного сьогодення і процвітаючого майбутнього, прекрасного настрою, радості від зустрічей з друзями, кохання, щастя, великих успіхів в усіх починаннях.

Залишайтесь молодими!

 

 

 Виконавчий комітет Великосорочинської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь