A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Шановні жителі громади!

Дата: 16.09.2020 16:24
Кількість переглядів: 1110

Шановні мешканці громади!

 Сьогодні виклики часу зобов’язують нас бути свідомими, відповідальними за своє життя і життя тих, хто поруч. Світова практика боротьби із коронавірусною інфекцію свідчить про надзвичайно важливу роль вчасного і в повному обсязі запровадження карантинних заходів.

Карантинні заходи, запроваджені у нашій громаді, як і в області та Україні, просимо сприйняти з розумінням. Попри те, що вони здебільшого мають непопулярний характер, варто усвідомлювати: ми повинні запобігти появі та розповсюдженню цієї інфекції.

У зв’язку з тимчасовим призупиненням навчального процесу звертаємося до батьків з проханням контролювати, щоб ваші діти були вдома, а не в місцях масового скупчення людей.

Звертаємося до тих, хто приїхав з країн, де зафіксовано спалахи коронавірусу, – при перших ознаках респіраторних захворювань зверніться в телефонному режимі до свого сімейного лікаря, ні в якому разі не займаєтесь самолікуванням, та самоізолюйтеся.

Звертаємося до всіх керівників підприємств, організацій, установ, хто працює в умовах карантину, з проханням забезпечити дотримання в своїх колективах найвищого рівня санітарії та епідеміологічної безпеки, зокрема, дезінфекції робочих місць, ручок дверей, миття рук, виконання працівниками вимоги – при перших ознаках респіраторних захворювань залишатися вдома, обов’язково й негайно звернутися в телефонному режимі до свого сімейного лікаря.

Звертаємося до мешканців громади не легковажити ситуацією з коронавірусом, бо реалії засвідчують протилежне.

Переконливо просимо всіх жителів Великосорочинської отг проявити соціальну відповідальність. Не панікувати. Дотримуватися карантинних вимог. Бути свідомими та відповідальними не лише за себе, але й за оточуючих. Карантин подобатися не може, проте, від його дотримання залежить наше з вами здоров’я і життя наших близьких. Бережімо себе.

 Шановні земляки! Зупинити поширення коронавірусної інфекції ми зможемо тільки змінивши себе.

Давайте будемо толерантними один до одного та ставитися з розумінням до ситуації, будемо дбати про своїх рідних та близьких.

Сьогодні, як ніколи, ми маємо згуртуватися і діяти разом. І чим відповідальніше ми поставимося до дотримання карантинних обмежень, тим швидше зможемо повернутися до звичного життя.

Користуйтеся засобами індивідуального захисту, показуйте на власному прикладі, як потрібно поводитися в ситуації,  адже лише так  ми зможемо зберегти здорову ситуацію в суспільстві під час вимушеного карантину.

На превеликий жаль, відчуття безпеки, яке в багатьох з’явилося після пом’якшення карантину призвело до спалахів епідемії та запровадження посилених протиепідемічних заходів .

Просимо вас не піддаватися паніці та не розповсюджувати плітки, слідкувати за офіційними даними та інформацією, яку надають достовірні джерела.

Зупинити поширення коронавірусної інфекції ми зможемо змінивши своє відношення до цієї надзвичайної ситуації. Продовжуємо дотримуватися правил карантинних заходів, з метою запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Будьте відповідальними! Будьте здорові!

Бережіть близьких, бережіть себе!

Вкотре нагадуємо, що обмежувальні карантинні заходи продовжують діяти! Карантин ніхто не відміняв!

У зв’язку із зростанням кількості випадків захворювання наших земляків на коронавірусну інфекцію COVID-19, просимо з розумінням та усією відповідальністю віднестися до дотримання карантину. Адже тільки так можна забезпечити стримування поширення небезпечного захворювання.

Залишайтеся вдома, часто мийте руки, робіть вологе прибирання приміщень, дотримуйтесь соціальної дистанції (не менш 1,5 метра), уникайте перебування у місцях масового скупчення людей, дотримання маскового режиму та ін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь