A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Соціальний захист населення - надважливе питання громади

Дата: 11.01.2021 19:44
Кількість переглядів: 593

 

 

Соціальний захист населення - надважливе питання громади

11.01.2021 року відбулася нарада за участю сільського голови Олександра Тищицького, керівника Центру надання соціальних послуг та архівної справи Великосорочинської сільської ради Міщенко Наталії Віталіївни з працівниками соціальної сфери.

На засіданні відбулося обговорення надважливих проблемних питань. Зокрема О. Тищицький повідомив працівникам колишніх Миргородського та Шишацького територіальних центрів про те, що вони усі будуть прийняті на роботу у Центр надання соціальних послуг та архівної справи Великосорочинської сільської ради. Всі працівники залишаються на своїх місцях і будуть здійснювати надання тих послуг, які і надавали. Всі жителі Великосорочинської громади, які отримували соціальні послуги, не залишаться без допомоги і надалі так і будуть обслуговуватися соціальними працівниками згідно чинного законодавства України. Це стосується жителів всіх сіл, які увійшли до складу Великосорочинської громади.

Міщенко Н. В. подякувала за довіру і зазначила, що готова до співпраці. Зрозуміло, що на етапі створення Центру виникатимуть різні проблемні питання, але спільними зусиллями ми зможемо їх вирішити і налагодити відповідну роботу.

Нагадуємо, що на 3 сесії Великосорочинської сільської ради 8 скликання від 22.12.2020 року було прийнято рішення «Про прийняття у власність Миргородського районного ЦСССДМ» та перейменувати його у Центр надання соціальних послуг та архівної справи Великосорочинської сільської ради Миргородського району Полтавської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь