A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Ковалівська АЗПСМ працює і буде працювати у звичному режимі

Дата: 26.01.2021 21:43
Кількість переглядів: 2157

Фото без описуФото без опису

25 січня 2021 року відбулася зустріч Великосорочинського сільського голови О.Тищицького із працівниками АЗПСМ с. Ковалівка. Олександр Вікторович ініціював цю зустріч, аби роз’яснити населенню та працівникам АЗПСМ про подальше функціонування медичного закладу та, найголовніше, спростувати неправдиву інформацію про закриття АЗПСМ в с. Ковалівка, яка «гуляє» по просторах інтернету.

Сільський голова повідомив, що АЗПСМ не припиняє свою діяльність. Ніхто не буде її закривати. Керівництво Великосорочинської сільської ради, навпаки, зацікавлене у функціонуванні АЗПСМ і належному обслуговуванні жителів с. Ковалівка.

Ні для кого не секрет, що зараз відбувається процес реорганізації Ковалівської сільської ради і всіх сільських рад, які увійшли до складу Великосорочинської територіальної громади. Процес реорганізації створює деякі незручності, але вони ніяким чином не повинні впливати на медичне обслуговування жителів с. Ковалівка.

Олександр Тищицький запропонував сімейному лікарю Ковалівської АЗПСМ Курочці Вадиму  Олександровичу надавати медичні послуги жителям с. Ковалівка, гарантувавши його підвезення до місця роботи. Штат АЗПСМ теж не скорочується, всі працівники залишаються на свої робочих місцях.

Вадим Олександрович і медперсонал погодилися на такі умови і були повністю задоволені результатом зустрічі.

#Працюємо на благо громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь