Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

05 лютого 2021 року відбулася 5-а сесія Великосорочинської сільської ради 8-го скликання

Дата: 05.02.2021 17:10
Кількість переглядів: 1722

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

05 лютого 2021 року відбулося засідання 5-ї сесії Великосорочинської сільської ради 8-го скликання. Кількість питань, які були внесені у порядок денний 5-ї сесії і, відповідно, розглянуті - 189, з них 137 - земельних (розглядалися заяви громадян, які були зареєстровані у період з 2018 р. по 2020 р., але з незрозумілих причин лежали без розгляду до цього часу).

Перед засіданням 5-ї сесії відбулися засідання постійних комісій сільської ради з попереднім обговоренням питань порядку денного. Основним питанням на сьогоднішній день для Великосорочинської громади є медицина. Для подальшого безперебійного функціонування медичної галузі у нашій громаді (забезпечення медпрацівників заробітною платою, забезпечення видатків на комунальні послуги, забезпечення жителів громади інсуліном, забезпечення видатків на утримання клініко-діагностичної лабораторії та стоматкабінетів і т.д.), депутати прийняли рішення виділити субвенцію в сумі 1 820 277 грн. Субвенція КНП «Миргородська лікарня інтенсивного лікування» на І квартал 2021 року в сумі 701 131,00 грн., субвенція КНП «Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» на І квартал в сумі 1 119 146, 00 грн. В цю суму входить фінансування Ковалівської АЗПСМ на 2021 рік - 447 056,00 грн. (забезпечення заробітною платою лікаря на 1 місяць, що дасть йому змогу перезаключити декларації з населенням до КНП «Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» та забезпечення заробітною платою всіх інших медичних і техпрацівників амбулаторії на рік).

Депутати затвердили річні звіти за 2020 рік по сільських радах, які приєдналися до Великосорочинської сільської ради, а також звіти КП «Першоцвіт» Великосорочинської сільської ради та КП «Ковалівський ККП» Ковалівської сільської ради. Також було прийнято рішення про реорганізацію КП « Чиста вода» Великообухівської сільської ради шляхом приєднання до КП «Першоцвіт» Великосорочинської сільської ради, у зв’язку із неспроможністю першого.

Багато рішень прийнято в галузі освіти та культури Великосорочинської територіальної громади. Зокрема, прийнято рішення про створення філій КЗ «Великосорочинський сільський будинок культури» та КЗ «Великосорочинська публічна бібліотека». Відбудеться перереєстрація всіх навчальних закладів, які увійшли у Великосорочинську громаду та затвердження їх статутів у новій редакції.

Загалом засідання 5-ї сесії Великосорочинської сільської ради 8 скликання відбулося у робочій та продуктивній обстановці. Всі депутати працювали злагоджено та відповідально.

#Працюємо на благо громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь