A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Великосорочинська сільська рада уклала Меморандум про спільний ремонт доріг з ДП "Агенство місцевих доріг Полтавської області" за умови співфінансування 50/50

Дата: 10.03.2021 16:50
Кількість переглядів: 1214

09 березня 2021 року відбулася зустріч голови Великосорочинської сільської ради Олександра Тищицького та представників ДП "Агенство місцевих доріг Полтавської області", де було укладено Меморандум про спільний ремонт доріг Великосорочинської громади з Агенством місцевих доріг Полтавської області за умови співфінансування 50/50.

ДП «Агенство місцевих доріг Полтавської області» виділить на ремонт доріг 1 513 400,00 грн., при умові, що з бюджету Великосорочинської сільської ради теж буде виділена така ж сума. Зазначимо, що протяжність доріг, власником яких є ДП «Агенство місцевих доріг Полтавської області» і які знаходяться на території Великосорочинської ТГ, становить 105 км.

Меморандум про співпрацю з громадами ДП "Агенство місцевих доріг Полтавської області" розробило для того, щоб утримувати місцеві дороги спільними зусиллями. Такі ж Меморандуми підписали близько 30 ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь