A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

27 квітня 2021 року відбулася зустріч керівництва Великосорочинської сільської ради з жителями с. Ковалівка

Дата: 27.04.2021 15:00
Кількість переглядів: 1311

27 квітня 2021 року відбулася зустріч керівництва Великосорочинської сільської ради з жителями с. Ковалівка.

Сьогодні для населення земельні питання є дуже важливими і дуже болючими. І ковалівчани не є вийнятком. На 8 сесії 8 скликання Великосорочинської сільської ради від 23.04.2021 року було розглянуто 136 земельних питань. Багатьом жителям нашої громади надано земельні ділянки для ведення ОСГ, але були і вийнятки. Деяким жителям с. Ковалівка було відмовлено у наданні земельних ділянок для ведення ОСГ. Звісно, людей це обурило, вони не могли зрозуміти, чому так сталося. А деякі недоброзичливі «добродії» взагалі ввели цих людей в оману, переконуючи, що їм навмисно відмовили.

Під час зустрічі сільський голова Олександр Тищицький, секретар сільської ради Світлана Осауленко та начальник відділу земельних та екологічних питань сільської ради Богдана Перебийніс пояснили жителям с. Ковалівка, що їм відмовили у наданні земельних ділянок для ведення ОСГ тому, що вони використали своє право. У цих людей вже є державні акти, де чітко вказано площу ділянки та її цільове призначення - для ведення ОСГ. Обговорюючи цю проблему, люди зрозуміли, чому так відбулося.

Під час зустрічі крім земельних питань вдалося обговорити ряд інших, не менш важливих. Загалом жителі села Ковалівка та керівництво Великосорочинської сільської ради залишилися задоволені від зустрічі, кожен отримав відповідь на свої запитання.

Сподіваємося, що такі зустрічі допоможуть жителям не лише с.Ковалівка, а й всієї нашої громади вирішувати нагальні проблеми, а самі ковалівчани надалі не дозволятимуть недоброзичливим особам вводити себе в обман і не дозволятимуть використовувати себе для задоволення чужих меркантильних цілей.

Шановні жителі Великосорочинської громади! Керівництво сільської ради завжди відкрите до конструктивного діалогу, адже співпраця і взаєморозуміння - запорука розвитку нашої громади!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь