A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Завершився відкритий чемпіонат з футболу Великосорочинської громади 2021

Дата: 13.05.2021 20:00
Кількість переглядів: 1123

Фото без опису

13.05.2021 року на майданчику із штучним покриттям Великосорочинського ліцею завершився відкритий чемпіонат з футболу Великосорочинської громади 2021 з таким результатом:

1. «Олімп» (Велика Багачка)

2. «Нива» (Попівка)

3. «Колос» (В.Сорочинці)

4. «Колос» (Ковалівка)

5. «Зоря»(Гоголеве Шишацької ОТГ)

Також визначені кращі гравці:

Руденко Андрій – «Олімп» Велика Багачка;

Радченко Максим – «Нива» Попівка;

Волошко Богдан – «Колос» (В.Сорочинці);

Пилиповець Олександр – «Колос» (Ковалівка);

Шарлай Сергій – «Зоря»(Гоголеве Шишацької ОТГ).

Турнір, який тривав протягом зимово-весняного періоду відзначився напруженістю, непередбачуваністю та своєю інтригою, яку витримав до останньої хвилини останнього матчу. І, якщо переможцем турніру достроково стала ФК «Олімп», друге місце посіла ФК «Нива», то матч за третє місце тримав у напруженості вболівальників до останньої хвилини. Зустрілися команди «Колос» Великі Сорочинці та «Колос» Ковалівка, і лише м’яч, забитий на останній хвилині Богданом Волошко, зробив бронзовим призером чемпіонату команду з Великих Сорочинців.

Сільський голова Великосорочинської громади Олександр Тищицький, вітаючи та нагороджуючи переможців, зазначив, що цей турнір приніс масу задоволення, адже для любителів футболу кожен матч, кожна гра – це своєрідне свято. Також відзначив, що цей турнір був підготовчим періодом для тих футболістів, які весь літній сезон будуть захищати честь своїх команд у районних та обласних змаганнях з футболу.

Депутат Полтавської обласної ради Олег Діденко також долучився до привітань переможців, подякував усім футболістам та тренерам, які прийняли участь у чемпіонаті. Особливо подякувавши спонсорам, завдяки яким відбувся турнір, так як кожна команда потребувала фінансової підтримки.

Окремо висловлюємо подяку за організацію чемпіонату з футболу Великосорочинської громади 2021 Володимиру Цибульку та Віталію Величку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь