A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Звітний концерт Великосорочинської дитячої музичної школи

Дата: 09.06.2021 17:06
Кількість переглядів: 571

Справжнє свято музики подарували глядачам учні та викладачі Великосорочинської дитячої музичної школи під час звітного концерту, який відбувся 9 червня 2021 року у сільському Будинку культури.

Захід зібрав велику кількість шанувальників і прихильників талантів юних музикантів, а вони, в свою чергу, не розчарували глядачів, подарувавши їм цікаву подорож у казковий світ музичного мистецтва.

Т.в.о. сільського голови Світлана ОСАУЛЕНКО привітала учасників звітного концерту та гостей свята. Подякувала високопрофесійному викладацькому колективу дитячої музичної школи за сприяння у розвитку творчих здібностей наших дітей та побажала всім діткам подальших успіхів, не спинятися на досягнутому і впевнено крокувати до ще більших нагород, прославляючи Великосорочинську громаду!

Світлана ОСАУЛЕНКО разом із головним спеціалістом відділу освіти, культури, молоді та спорту Ілоною ПОКОТИЛО, вручили вихованцям школи, які здобули призові місця у Всеукраїнських та Міжнародних мистецьких конкурсах у 2020-2021 н.р. сертифікати на отримання грошової винагороди.

Також нагородили грамотами за самовіддану працю, високу професійну майстерність, вірність обраній справі, вагомий внесок у примноження духовних цінностей і розвиток культури Великосорочинської територіальної громади викладачів музичної школи.

Директорка дитячої музичної школи Ірина АЖАЖА вручила випускникам свідоцтва про закінчення музичного закладу.

Програма була яскравою і різноманітною. Кожен виступ, як квітка, вплітався в загальний віночок, що розквітнув різнобарв’ям під час концерту. Особлива, урочиста, святкова атмосфера! Все це говорить про те, що звітній концерт музичної школи відбувся на високому культурному рівні і став значною мистецькою подією у житті нашої Великосорочинської громади!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь