A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Повідомлення про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації «Детальний план частини території Великосорочинської сільської ради Миргородського району

Дата: 14.06.2021 16:10
Кількість переглядів: 483

Повідомлення про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації «Детальний план частини території Великосорочинської сільської ради Миргородського району Полтавської області за межами населених пунктів для розміщення будівель та споруд сільськогосподарського призначення»

Оголошується проведення презентації та громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної  документації «Детальний план частини території Великосорочинської сільської ради Миргородського району Полтавської області за межами населених пунктів для розміщення будівель та споруд сільськогосподарського призначення».

Метою даної роботи є уточнити та визначити:

  • планувальну структуру і, просторову композицію, параметри забудови та ландшафтної організації території орієнтовною площею 2,806га;
  • формування принципів планувальної організації, цільового призначення та функціонального використання земельних ділянок з кадастровими номерами 5323285600:00:004:0171;5323285600:00:004:0170 та прилеглої території;
  • всі планувальні обмеження використання території проектування згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними вимогами;
  • містобудівні умови та обмеження забудови земельних ділянок;
  •  забезпечення комплексності забудови території.

Замовник містобудівної документації – Миргородська районна державна адміністрація. Адреса: 37600; вул. Гоголя, 120, м. Миргород, Полтавська обл..

Розробник  - ФО-П Дронь М.С.

Підстава для проектування – Розпорядження голови Миргородської районної державної адміністрації Полтавської області за №63 від 16.03.2021 «Про розроблення детального плану території»

Ознайомитися з проектом містобудівної документації можна в приміщенні Великосорочинської сільської ради та на офіційному веб-сайті уповноваженого органу.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій – виконавчий комітет Великосорочинської сільської ради.

Термін подання пропозицій – на протязі місяця з моменту публікації даного оголошення.

Презентація проекту містобудівної документації відбудеться у с. Полив’яне Миргородського району Полтавської області в адміністративному приміщенні Великосорочинської сільської ради 01.07.2021 о 10.00 годині.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь