A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Солонці, Бессараби, Коптів та Мареничі відзначають День села!

Дата: 21.06.2021 10:00
Кількість переглядів: 655

«Пахне рідне село: і цвітінням лугів, і роздоллям небес, і піснями гаїв,

і полями, де сонячне світить чоло – пахне цвітом село…..»

20 червня 2021 року, на свято Трійці, жителі сіл Солонці, Бессараби, Коптів та Мареничі відзначають День села!

День народження рідного села - це особливе свято для кожного його жителя. Адже усі досягнення, якими багате село, складаються з щоденної праці, знань і талантів кожного мешканця.

Урочиста частина свята відбулась у приміщенні Солонцівського СБК. Працівники відділу культури Великосорочинської сільської ради разом із гостями з м. Миргород підготували змістовний концерт.

Т.в.о. сільського голови Світлана ОСАУЛЕНКО привітала усіх присутніх зі святом: «У цей святковий день зичу Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, достатку, сімейного затишку та благополуччя, мирного неба над головою і рідної землі під ногами! Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!»

Також до вітального слова приєдналися староста сіл Солонці, Бессараби, Коптів та Мареничі Анатолій ХОМЕНКО та директор ТОВ АФ «Зоря-Агро» Станіслав ПОРОЩАЙ.

Свято відбулося у теплій, дружній обстановці. Всі отримали масу позитивних емоцій. Після концерту всіх бажаючих пригощали короваєм та смачною кашею.

Такі заходи, як День села, об'єднують жителів і наповнюють серця гордістю за рідну землю і людей, які тут живуть і  працюють.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь