A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

У Великосорочинській громаді відкрили поліцейську станцію

Дата: 30.06.2021 17:00
Кількість переглядів: 1481

Сьогодні, 30 червня 2021 року, сільський голова Олександр ТИЩИЦЬКИЙ та очільник управління превентивної діяльності поліції області Роман НІКОЛАЄНКО і його заступниця Жанна АХІДЖАНЯН, урочисто  відкрили поліцейську станцію.

Реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади» сприятиме попередженню та зменшенню адміністративних правопорушень і злочинів на території Великосорочинської ТГ.

З вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова Олександр ТИЩИЦЬКИЙ, зазначивши, що ця подія зіграє важливу роль в підтримці громадського порядку і безпеки жителів нашої громади та подякував всім, хто сприяв у відкритті офісу поліцейського офіцера громади.

За словами очільника управління превентивної діяльності поліції області Романа НІКОЛАЄНКА - відкриття поліцейського офісу – це перший крок до зміни системи взаємовідносин між громадянським суспільством і поліцейськими та запевнив, що  жителі громади відчують позитивні зміни в організації правопорядку, бо в кінцевому результаті це і є метою співпраці – забезпечити мир і спокій для  громадян.

Після урочистого відкриття присутні оглянули службове приміщення, де є робочий кабінет та кімната відпочинку.

Поліцейський офіцер громади Дмитро БОГОМАЗ подякував за довіру і запевнив, що буде робити все можливе, аби люди йому довіряли і відчували себе у безпеці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь