Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

У Великосорочинській громаді відкрили поліцейську станцію

Дата: 30.06.2021 17:00
Кількість переглядів: 1517

Сьогодні, 30 червня 2021 року, сільський голова Олександр ТИЩИЦЬКИЙ та очільник управління превентивної діяльності поліції області Роман НІКОЛАЄНКО і його заступниця Жанна АХІДЖАНЯН, урочисто  відкрили поліцейську станцію.

Реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади» сприятиме попередженню та зменшенню адміністративних правопорушень і злочинів на території Великосорочинської ТГ.

З вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова Олександр ТИЩИЦЬКИЙ, зазначивши, що ця подія зіграє важливу роль в підтримці громадського порядку і безпеки жителів нашої громади та подякував всім, хто сприяв у відкритті офісу поліцейського офіцера громади.

За словами очільника управління превентивної діяльності поліції області Романа НІКОЛАЄНКА - відкриття поліцейського офісу – це перший крок до зміни системи взаємовідносин між громадянським суспільством і поліцейськими та запевнив, що  жителі громади відчують позитивні зміни в організації правопорядку, бо в кінцевому результаті це і є метою співпраці – забезпечити мир і спокій для  громадян.

Після урочистого відкриття присутні оглянули службове приміщення, де є робочий кабінет та кімната відпочинку.

Поліцейський офіцер громади Дмитро БОГОМАЗ подякував за довіру і запевнив, що буде робити все можливе, аби люди йому довіряли і відчували себе у безпеці.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь