A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Важлива інформація!

Дата: 28.07.2021 09:48
Кількість переглядів: 884

Людина, у якої виявили гепатит В або С, може пройти лікування!

Цьогоріч МОЗ прийняв нові Стандарти надання медичної допомоги дорослим та дітям із вірусними гепатитами В та С. Вони дозволять значно розширити доступ пацієнтів до лікування цих інфекцій. Детальніше: https://bit.ly/3BLeU4s

Завдяки змінам у Стандартах раннє виявлення вірусних гепатів стає більш можливими. Також спрощується маршрут пацієнта: якщо раніше людина мусила проходити дорогі обстеження, то сьогодні лікар може призначити лікування відразу після підтвердження діагнозу з мінімальним необхідним обсягом додаткових обстежень.

Ще одне: будь-який лікар, який пройшов відповідне навчання, може проводити лікування вірусних гепатитів. У деяких містах цю функцію на себе уже перебрали сімейні лікарі.

???? Лікування вірусного гепатиту В довготривале. Людина щодня приймає противірусні лікарські засоби. Вчасний і регулярний прийом медикаментів пригнічує та стримує розвиток вірусу й запобігає розвитку цирозу печінки та гепатоцелюлярної карциноми. Лікування відбувається за кошти державного бюджету!

???? Гепатит С лікується зазвичай протягом 12-24 тижнів. Сучасні препарати є безпечними та ефективними, майже не спричиняють побічних реакцій та мають ефективність близько 95%. Лікування також відбувається за кошти державного бюджету! Відстежити наявність ліків можна за посиланням: https://bit.ly/3x6Ovum

Отже, ефективні ліки від гепатиту є, лікування за кошти держави можливе, тому якщо ви пройшли тестування і отримали позитивний результат, обов'язково проконсультуйтеся із вашим сімейним лікарем та дізнайтеся про ваші подальші кроки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь