Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

ЧЕМПІОНИ ВЕЛИКОСОРОЧИНСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 28.07.2021 11:00
Кількість переглядів: 970

З 22 липня по 26 липня 2021 року у м.Сельдце (Польща) відбувся Чемпіонат Європи з Сумо у трьох вікових групах до 14 років, до 16 років, до 18 років. У ньому взяли участь багато учасників з різних краї Європи. Серед них були і наші вихованці Великосорочинської дитячо-юнацької спортивної школи Терешонок Вероніка, Канчій Вікторія, Білоус Карина, Волоцька Вікторія, які неодноразово брали участь у такому престижному турнірі та відстоювали спортивну славу України  на Чемпіонаті Європи.

Під керівництвом своїх наставників Голінки Сергія Івановича та Грищенко Яніни Юріївни дівчата напружено готувалися до відповідальних змагань. Дівчата прославили не лише всю Україну, а й Великосорочинську громаду на всю Європу. Канчій Вікторія стала чемпіонкою Європи здобувши у особистій першості золото у віковій категорії до 14 років, золото отримала і в командній першості. Білоус Карина теж стала Чемпіонкою у особистій першості до 16 років і в команді здобула бронзову медаль. Терешонок Вероніка стала двічі бронзовою призеркою у віковій категорії до 16 років і до 18 років. Волоцька Вікторія зайняла 5 місце у змаганнях.

Фінансову підтримку спортсменам та тренерам для поїздки на змагання на Чемпіонат Європи надали: Татарчук Анатолій Петрович, Ситник Тетяна Михайлівна, Харченко Михайло Іванович, Цибенко Володимир Григорович, Порощай Станіслав Володимирович, Шелест Олексій Григорович, Величко Віталій Миколайович, Варченко Петро Михайлович, Капленко Валерій Ілліч та виконавчий комітет Великосорочинської сільської ради.

Громада вітає вихованців Великосорочинської дитячо-юнацької спортивної школи та її тренерів з перемогами і бажає не зупинятися на досягнутому, а впевнено підкорювати нові спортивні вершини.

Разом ми досягаємо успіхів!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь