A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

У Великосорочинській громаді стартував проєкт «Давай грай»!

Дата: 28.07.2021 12:00
Кількість переглядів: 955

У Великосорочинській громаді стартував проєкт «Давай грай»!

27 липня 2021 року на базі спортивного майданчика Великосорочинського ліцею відбулася презентація проєкту «Давай грай» за підтримки компанії ДТЕК Нафтогаз та «SHAKHTAR SOCIAL».

Це вже 41-й проєкт по Україні, і перший в Миргородському районі!

Проєкт передбачає собою зайняття футболом дітей віком від 7 до 12 років. Участь можуть брати як хлопці, так і дівчата. В результаті тренувального процесу формуватиметься команда, яка матиме можливість прийняти участь у грі між командами проєкту «Давай грай» по Україні.

З вітальним словом до дітей, які виявили бажання займатися футболом, до спонсорів та гостей свята, серед яких було багато депутатів Великосорочинської сільської ради та Миргородської районної ради, звернувся голова Великосорочинської ТГ Олександр ТИЩИЦЬКИЙ. Він зазначив, що це історичний день для Великосорочинської громади, адже цей день дає величезний поштовх у розвитку футболу нашої громади. Так, як діти матимуть можливість займатися футболом під наглядом професійного тренера, який має досвід та досягнення по підготовці футбольних команд. А дехто із дітей матиме можливість збудувати собі футбольну кар’єру.

Подякувавши спонсорам проєкту і наголосивши, що при підтримці виконавчого комітету Великосорочинської сільської ради, компанії ДТЕК та «SHAKHTAR SOCIAL» діти обов’язково досягнуть високих результатів в межах України, Олександр ТИЩИЦЬКИЙ запросив до вітального слова представника компанії ДТЕК Остапа ХОДАКА.

Остап Ярославович зазначив, що компанія ДТЕК постійно виступає спонсором різних проєктів, які надзвичайно важливі для розвитку громади, але пріоритетним для компанії є підростаєче покоління, а саме діти.

До вітального слова долучився представник «SHAKHTAR SOCIAL» Дмитро Прядко, який зазначив, що у проєкті зможуть брати участь усі бажаючі і організація надасть певне фінансування та забезпечить матеріально-технічну базу для юних футболістів.

Родзинкою свята стала присутність на заході 4-кратного чемпіона України, 6-кратного срібного призера Чемпіонату України, 4-кратного володаря Кубка України в складі донецького «Шахтаря» та гравця збірної України (1993-2003 рр.) Дмитра ШУТКОВА. Він звернувся до дітей, і наголосив, що лише від їхнього бажання та наполегливості буде залежати їх футбольне майбутнє.

Дмитро ШУТКОВ вручив сільському голові Олександру ТИЩИЦЬКОМУ футболку донецького «Шахтаря» та зайняв місце у воротах, а Олександр Вікторович дав початок старту проєкту «Давай грай», зробивши перший удар м’ячем.

20 дітей з усіх сіл Великосорочинської громади взяли приклад із сільського голови і теж нанесли удари по воротах, які захищав легендарний гість проєкту.

В подальшому діти були розділені на дві команди та провели футбольний матч. Зазначимо, що Дмитро ШУТКОВ відстояв у воротах по одному тайму в складі кожної з команд, а тренером юних футболістів виступив відомий тренер, як Миргородщини, так і всієї України – Володимир ГРИШКО.

По закінченню змагань, Д. ШУТКОВ та О.ХОДАК вручили діткам подарунки від компанії ДТЕК.

Неможливо передати задоволення дітей від участі в організованому заході. На численні запитання діток, коли відбудеться наступне тренування, прозвучала відповідь – 3 серпня 2021 року. Тож, запрошуємо усіх бажаючих хлопців та дівчат віком від 7 до 12 років відвідати тренування.

Піклуймося про майбутнє наших дітей разом!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь