A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

П'ять громад Миргородського району отримають кошти на реалізацію найважливіших проектів!

Дата: 29.07.2021 08:34
Кількість переглядів: 379

П'ять громад Миргородського району отримають кошти на реалізацію найважливіших проектів. Це фінансування — державна субвенція місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку територій, яку вдалося залучити за участі Народного депутата України Олега Кулініча.

1 млн грн надійде на капітальний ремонт покрівлі Великобагачанської дитячої музичної школи ім. Ф.Д. Кушнерика по вул. Каштановій, щоб нарешті забезпечити юним жителям громади заняття музикою в комфортніших умовах.

У свою чергу, у Білоцерківській громаді субвенція піде на потреби медичного закладу - капремонт другого поверху амбулаторії по вулиці Лесі Українки, що є не менш важливим. Сума коштів на ці потреби — 1 млн грн.

Окрім того, Ромоданівська та Великосорочинська громади отримають субвенції у розмірі по 1,5 млн грн кожна, а Великобудищанська громада — у обсязі 1 млн грн на здійснення заходів соціально-економічного розвитку. Це означає, що вказані громади на власних сесіях визначаться, на які саме першочергові об’єкти направити ці кошти.

Вважаю, що залучення коштів державної субвенції стане дуже великою допомогою громадам в реалізації згаданих проектів, які є дороговартісними і дійсно потребують значного фінансування. А, зважаючи на величезну кількість видатків, знайти ці кошти у місцевому бюджеті вкрай важко, а інколи й неможливо.

Тож лишається побажати, аби всі зазначені проекти були успішно реалізовані, а мешканці вищевказаних громад отримали від цього практичну користь. Обов’язково інформуватиму своїх читачів про хід робіт по цим об’єктам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь