A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Важлива інформація!

Дата: 19.08.2021 09:00
Кількість переглядів: 453

Ользі Павлівні 84. Вона мешкає у геріатричному пансіонаті у Коростені на Житомирщині. Коли приїхала вакцина, жінка одразу щепилася — щоби мати змогу виходити назовні.

До пандемії мешканці пансіонату гуляли містом: могли зустрічатися з близькими чи поїхати кудись по Україні та за кордон. Утім #COVID19 усе змінив. Щоб убезпечити стареньких, керівництво вирішило закрити заклад.

Якось жінка зрозуміла, що тижнями не виходить на двір. Вона до такого не звикла. До карантину навіть подорожувала. А через коронавірус не мала змоги побачитися з онуками. Тож без вагань записалася на щеплення першою.

Ольга Павлівна каже, що вакцинація — це шанс довше пожити і нормально бачитися з близькими. Можна буде без страху виходити за межі пансіонату.

Читайте її історію на The Ukrainians ? https://bit.ly/3fuJ1mS

Якщо вам 18 років або більше, то час вакцинуватися від COVID-19. Безпечні та перевірені вакцини вже доступні кожному українцю. Щоб захистити себе та близьких, реєструйтеся на щеплення через сімейного лікаря, роботодавця або у найближчому пункті вакцинації: https://list.covid19.gov.ua/

#Захищені

#vaccinated

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь