A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Великосорочинська громада долучилася до проведення обласної акції "Школярик"

Дата: 25.08.2021 14:43
Кількість переглядів: 1067

Згідно Плану заходів Комплексної програми соціального захисту населення Полтавської області з метою підтримки дітей, які навчаються в загальноосвітніх закладах, із числа сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил і забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації на території Донецької та Луганської областей, проведено обласну акцію «Школярик».

В рамках вищезазначеного заходу Полтавським обласним центром соціальних служб здійснено закупівлю подарунків для дітей із числа сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції.

Напередодні 1 вересня голова Великосорочинської територіальної громади Олександр ТИЩИЦЬКИЙ разом із директором Центру надання соціальних послуг та архівної справи Великосорочинської сільської ради Вікторією ЄМЕЦЬ відвідали сім’ю загиблого (померлого) учасника АТО Романа Капація із села Великі Сорочинці.

Олександр Вікторович та Вікторія Михайлівна вручили третьокласнику Миколці та першокласниці Валерії подарунки до школи та побажали успіхів у навчанні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь