Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Важлива інформація!

Дата: 02.09.2021 09:00
Кількість переглядів: 458

Фото без опису

Хочете подорожувати? Костянтин Громлюк — теж. Для цього він вакцинувався.

Чоловік працює електромонтером на Рівненській атомній електростанції. Коли про #COVID19 почув вперше, здавалося, що до України це навряд добереться. А потім почалося, і хворих ставало все більше. За кілька місяців почали хворіти й співробітники. Хоча на станції діє жорсткий карантинний режим.

Костянтин не захворів або ж переніс коронавірус безсимптомно. Щойно з’явились новини про початок вакцинації в Україні, одразу подзвонив до сімейної лікарки. Тоді якраз надійшла партія вакцини AstraZeneca для працівників атомної. Костянтин швиденько записався. На своїй дільниці електромонтер став у списку першим, подавав приклад.

Дискусії про щеплення на перервах тривали постійно. Хтось вірив у міфи, а хтось аргументував відмову тим, що ліпше дочекатись певної вакцини. Костянтин не хотів витрачати час.

Понад усе він любить подорожувати, тож хоче, як і раніше, їздити до ЄС без постійних тестів і двотижневих карантинів.

Читайте його історію на The Ukrainians ? https://bit.ly/3rR6bZV

Якщо вам 18 років або більше, то час вакцинуватися від COVID-19. Безпечні та перевірені вакцини вже доступні кожному українцю. Щоб захистити себе та близьких, реєструйтеся на щеплення через сімейного лікаря, роботодавця або у найближчому пункті вакцинації: https://list.covid19.gov.ua/

#Захищені #Vaccinated


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь