A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

18 вересня 2021 року відбулося святкування Дня Великосорочинської сільської територіальної громади та села Великі Сорочинці

Дата: 22.09.2021 13:00
Кількість переглядів: 575

Фото без опису

18 вересня 2021 року відбулося святкування Дня Великосорочинської сільської територіальної громади та села Великі Сорочинці, де на всіх бажаючих чекала змістовна розважальна програма.

Об 11-й годині за участі секретаря Великосорочинської сільської ради Світлани ОСАУЛЕНКО, першого заступника сільського голови Тетяни МІЛЬКО та заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петра ПРОСКУРИ, відбулося покладання квітів біля пам’ятника загиблим односельцям та вшанування пам’яті загиблих героїв хвилиною мовчання.

Далі на всіх бажаючих чекала екскурсія до Великосорочинського краєзнавчого музею та Літературно-меморіального музею Миколи Гоголя.

З 12-ї години стартувало спортивне свято – футбольний турнір серед дітей, які займаються у футбольній секції Великосорочинської ДЮСШ. Також глядачі мали можливість подивитися показові виступи вихованців Великосорочинської ДЮСШ, які займаються в секціях дзюдо, сумо та самбо. Переможців спортивного змагання було нагороджено почесними грамотами.

О 15-й годині розпочалася святкова концертна програма. З вітальним словом до жителів громади та гостей звернулася секретар Великосорочинської сільської ради Світлана ОСАУЛЕНКО.

Світлана Володимирівна розповіла історію створення Великосорочинської ТГ, зазначила, що всі ми тепер одна велика родина і побажала всім миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій!.

Світлана ОСАУЛЕНКО подякувала всім, хто приклав зусилля до організації проведення свята. Усім, хто активно допомагає розвитку Великосорочинської громади були вручені почесні грамоти. Також односельцям, які у цей нелегкий карантинний рік сумлінно виконували свої службові і громадянські обов’язки – лікували, навчали, доглядали, реабілітували дітей та людей похилого віку, були вручені подяки.

Секретар сільської ради Світлана ОСАУЛЕНКО вручила посвідчення і нагрудний знак “Мати-героїня” жительці с. Солонці Великосорочинської ТГ СТАДНІЧЕНКО Валентині Михайлівні. Це звання присвоюється жінкам за Указом Президента України, які народили та виховали п’ятьох і більше дітей, в тому числі усиновлених. СТАДНІЧЕНКО В.М. народила і виховала шестеро синів.

За Указом Президента України пам’ятною медаллю та пам’ятними орденами до 35-ї річниці аварії на Чорнобильсікій АЕС нагороджені СИТНИК Павло Івановича, ЧИРВА Віталій Анатолійович та Черняк Володимир Федорович.

До вітальних привітань жителів Великосорочинської громади також долучилися радник голови Миргородської районної ради Михайло Коркішко, директор АОПП «Великосорочинське» Михайло Харченко, представники ПрАТ «Нафтогазвидобування» Олександр ФЕСАК та Остап ХОДАК.

Святковий концерт наповнювався різнобарв’ям номерів учасників художньої самодіяльності кожного будинку культури Великосорочинської громади. Незабутні емоції подарували присутнім артисти з Полив’яного, Великого Байраку, Великої Обухівки, Савинців, Солонців, Ковалівки і, звісно, Великих Сорочинців.

Справжньою родзинкою вечора став виступ легендарного гурту «Краяни». Артисти запалювали на сцені Великосорочинського СБК даруючи всім присутнім позитивні емоції, незабутні враження та заряд неймовірної, шаленої енергії!

На святковому заході усіх бажаючих частували смачною козацькою кашею та варениками. А по закінченню вечора на всіх чекав святковий феєрверк!

Фото зі свята можете переглянути тут - Фото День громади 2021


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь