A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

28 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників

Дата: 28.10.2021 09:00
Кількість переглядів: 333

Фото без опису

 

28 жовтня – знаменна в історії України і в житті кожного з нас дата – День визволення України від фашистських загарбників.

Висловлюємо слова щирої вдячності нашим ветеранам, які ціною власного життя та неймовірних страждань вибороли право на свободу українському народові, віддали усі свої сили відбудові країни, піднявши її з попелу згарищ. В цей день низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої Світової війни, партизанам. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

Українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини.

Шановні земляки! Будьмо гідними наступниками героїчного покоління визволителів, бережімо стабільність та мир, гуртуймося для того, щоб спільними зусиллями зробити прийдешній день кращим.

Шановні ветерани! Ваші мужність і відвага, героїзм та нескореність духу є зразком для прийдешніх поколінь. Міцного вам здоров'я, довгих років життя, любові та уваги рідних.

 

З повагою, Олександр ТИЩИЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь