A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Важлива інформація!

Дата: 17.11.2021 08:00
Кількість переглядів: 268

Пункти щеплень та центри масової вакцинації працюють незалежно від рівня епіднебезпеки.

МОЗ нагадує, що вакцинуватись проти COVID-19 у центрах вакцинації можна і в регіонах, де встановили червоний рівень епіднебезпеки.

У першу чергу йдеться про торговельно-розважальні центри.

Важливо, що наразі в Україні діють карантинні правила, відповідно до яких відвідувати торговельно-розважальні центри на червоному рівні можна лише за умови 100% вакцинації проти COVID-19 або ж наявності чинного негативного тесту на COVID-19.

Проте у випадку, якщо людина прийшла до центру вакцинації, який розташований саме в ТРЦ, власник бізнесу може дозволити їй зайти для отримання щеплення.

У такому випадку власнику бізнесу треба точно бути впевненим, що людина пішла робити щеплення, а не гуляти по ТРЦ. Також варто переконатись, що після отримання щеплення громадянин залишив заклад. Оскільки відвідувати, до прикладу ТРЦ, у регіонах із червоним рівнем епіднебезпеки дозволено людям із зеленими COVID-сертифікатами або негативними тестами.

Для того, щоб не порушувати чинні норми, рекомендується облаштувати додатковий вхід та вихід для тих, хто бажає вакцинуватись у закладах, доступу до яких без документу про вакцинацію або негативного тесту немає. А також перевіряти довідки про вакцинацію чи результати тестування на вході в непродовольчі магазини.

Вакцинація рятує ваше життя та здоров’я. Перелік контактів центрів/пунктів вакцинації на https://vaccination.covid19.gov.ua/list


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь