A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Привітання голови Миргородської райдержадміністрації Віктора Іваненка з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2021 08:25
Кількість переглядів: 222

Фото без опису

Привітання голови Миргородської райдержадміністрації Віктора Іваненка з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Шановні працівники культури, ветерани праці галузі, аматори, майстри народного мистецтва Миргородщини!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Ви створюєте людям свято та даруєте радість спілкування, несете культуру до кожного серця та кожної душі. Допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури.

Завдяки натхненній праці великої культармійської родини Миргородщини наше життя стає змістовним, високим, емоційно наповненим та гармонійним.

У день вашого професійного свята зичу кожному, хто за покликанням серця присвятив своє життя культурі – натхнення, творчих злетів і реалізації професійних амбіцій, благополуччя та злагоди у ваших родинах. Нехай ваша ініціативність, відданість роботі, мистецька та просвітницька діяльність завжди буде рушійною силою для розвитку української національної культури.

З повагою,

Віктор ІВАНЕНКО

Миргородської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь