Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

14 позачергова сесія Великосорочинської сільської ради 8 скликання 18 листопада 2021 року НЕ ВІДБУЛАСЯ.

Дата: 18.11.2021 11:00
Кількість переглядів: 637

14 позачергова сесія Великосорочинської сільської ради 8 скликання 18 листопада 2021 року НЕ ВІДБУЛАСЯ. 

Для проведення засідання необхідно присутність половини депутатів від загального складу плюс один, тобто 12 депутатів. Нажаль на засідання 14 позачергової сесії зареєструвалося 9 депутатів із 22.

Головне і нагальне питання цієї сесії - забезпечення коштами галузі медицини - залишилося НЕ ВИРІШЕНИМ.

Планувалося виділити 405 000,00 грн. (чотириста п’ять тисяч гривень) на медичну галузь. Ці кошти були б спрямовані на закупівлю тестів для жителів Великосорочинської громади для виявлення COVID-19, а також на виплату надбавок до заробітних плат лікарям, медичним сестрам, фельдшерам і усім іншим працівникам медичної галузі Великосорочинської громади до кінця цього року у зв’язку із погіршенням епідемічної ситуації.

Сьогодні ситуація із захворюванням на коронавірус у громаді наближається до критичної.

Нажаль, деякі депутати не виявили бажання зявитися на 14 позачергову сесію 18 листопада 2021 року (хто з поважних причин, хто не зрозуміло чому), і своїм вчинком поставили здоровя і життя мешканців громади під загрозу.

На сьогоднішній день тести для виявлення COVID-19 закінчилися. Якби сьогодні було прийняте це вкрай важливе рішення, то уже з понеділка кожен, хто має симптоми хвороби, зміг би пройти тест на коронавірус. Але тепер, коли відбудеться закупівля тестів, невідомо.

Шкода втраченого часу і прикро, що власні амбіції деяких депутатів беруть верх над проблемами людей, які їм повірили і їх обрали.

Маємо велику надію, що свідомість і громадський обов’язок перед своїми обранцями (мешканцями нашої громади) деяких депутатів переможе, і на засіданні наступної сесії це питання буде вирішено. Адже на кону здоров’я і життя людей нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь