Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Артезіанській свердловині в с.Олефірівка - бути!

Дата: 22.12.2021 15:00
Кількість переглядів: 636

Фото без опису

Як відомо, стан організму людини залежить від повітря, способу життя, якості продуктів харчування, а також питної води.

Вода - це найважливіший природний ресурс нашої планети. Без неї неможливий розвиток живої природи. Вона є найпростішим хімічним компонентом живої матерії, яка об’єднує усі організми, які населяють нашу планету. 

Вже давно вчені довели, що вода впливає на тривалість життя людини. Це не дивно, коли врахувати, що, за даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, близько 90% людських хвороб спричинені вживанням неякісної води.  

       Пріоритетом для покращення якості питної води є: оновлення та удосконалення систем водопостачання, упорядкування зон санітарної охорони джерел питного водопостачання на водозаборах, будівництво і реконструкція водоочисних систем з використанням нових технологій. 

   Виконавчий комітет Великосорочинської сільської ради активно долучається до розв'язання проблеми забезпечення населення якісною та безпечною питною водою, оскільки її характеристики безпосередньо впливають на здоров'я людей.

На сьогоднішній день реалізовуються в життя розпочаті проекти та розробляється проектна документація на нові будівництва.

Днями за участі сільського голови Олександра ТИЩИЦЬКОГО та відповідального за технічний нагляд будівництва Павла БУГАЄНКА було оглянуто хід будівництва нової свердловини в с.Олефірівка.

В результаті було встановлено, що роботи ведуться згідно з графіком, без порушень. Надіємось, що свердловина найближчим часом буде здана в експлуатацію та в наступному році вдасться реалізувати проект по будівництву водогону в с.Олефірівка, а також ще в кількох  населених пунктах нашої громади!

Бережіть себе і своє здоров’я!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь