A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Важлива інформація!

Дата: 04.01.2022 08:00
Кількість переглядів: 243

Консультації щодо протидії торгівлі людьми у районах Полтавської області продовжуються.

Сьогодні експерти БО "Світло надії" Людмила Дерев’янко та Анатолій Павленко завітали до управління соціального захисту населення Миргородської районної державної адміністрації. Разом із директоркою управління Людмилою Горобець обговорили необхідність посилення роботи з протидії торгівлі людьми у межах району.

"Потрапити у ситуацію торгівлі людьми можна не лише після перетину кордону, а й у межах рідної країни. Зокрема, зараз часто фіксуються випадки торгівлі людською працею. Благодійна організація "Світло надії" має можливості приймати цих людей та завдяки партнерству з IOM Ukraine надавати реінтеграційну допомогу.

Проте фахівцям районних установ також важливо вміти оперативно ідентифікувати постраждалу людину, знати як допомогти та працювати на випередження цього явища", - зауважує Анатолій Павленко.

????Окрім того, експерти готові надати допомогу у створенні відповідної програми на рівні Миргородського району, яка буде регулювати це питання, аби сформувати алгоритм підтримки мешканців, яких торкнулася проблема ТЛ та підвищити рівень обізнаності про неї.

????Захід проведено в рамках проекту "Здійснення громадського контролю за виконанням політики протидії торгівлі людьми в Полтавській, Кіровоградській, Харківській та Чернівецькій областях у 2021-2022", за щедрої підтримки американського народу через проект Агентства США з міжнародного розвитку USAID - US Agency for International Development . Думки, висловлені у публікації, є думками авторів і не обов'язково відображають точку зору IOM Ukraine та USAID.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь