A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Важлива інформація!

Дата: 08.02.2022 08:00
Кількість переглядів: 209

Фото без опису

А правда, що мікрочип у пігулках — для контролю за населенням? Чи справді спеціальною дієтою можна очистити організм від вакцини?

Міністерство охорони здоров'я України спільно зі Stopfake публікує дайджест спростувань медичних міфів №20 — «Чистий мозок»

?МІФ №1: Рак — це грибок, що лікується квашеною капустою та ліками проти гельмінтів.

Поширюється чергова «дивовижна» історія про методи боротьби з раком. З посиланням на українського «цілителя» повідомляється, що рак — це «грибкова інфекція», яку «можна вилікувати» кислими продуктами.

?ФАКТ: Рак – це мутація ДНК клітини, а не грибок. Ліки, які дезінформатори радять для «лікування раку», використовується проти гельмінтів і захворювань, що передаються статевим шляхом.

Більше інформації тут: https://bit.ly/3AP6Hfj

?МІФ №2: Поствакцинальний детокс після щеплення від COVID-19.

У мережі поширюються схеми «поствакцинального детоксу» після щеплень від COVID-19, в яких «експерти» рекомендують приймати ванни з англійською сіллю, провести детокс кишечника, перейти на спеціальну дієту, вживати низку біодобавок і створити «атмосферу підвищених вібрацій» для «відновлення» ушкоджених мРНК-вакцинами генів.

?ФАКТ: Імунна відповідь на вакцину є захисною, її дію не можна розвернути або відмінити. Побічні ефекти після вакцинації від COVID-19, які виникають у частини людей, не є індикатором того, що вакцина містила якісь шкідливі речовини і організм людини потребує детоксикації. Побічні ефекти (наприклад, головний біль, біль у м’язах, озноб, нудота та інші) є нормальними ознаками того, що організм людини, яка отримала вакцину, виробляє захист.

Більше інформації тут: https://bit.ly/3HpW0m8

?МІФ №3: Гендиректор Pfizer зізнався, що мікрочип у пігулках — для контролю за населенням.

У мережі поширюється інформація про нові плани щодо «контролю за населенням», нібито озвучені керівником фармацевтичної компанії Pfizer Альбертом Бурлою. За твердженням користувачів, він нібито рекомендує вставляти мікрочип у пігулки з метою контролю того, проковтнув пацієнт ліки чи ні. Як доказ користувачі мережі публікують відео виступ Альберта Бурли, в якому він дійсно розповідає про технологію біочипа в ліках.

?ФАКТ: ??Цитований виступ генерального директора Pfizer Альберта Бурли було знято у 2018 році, приблизно за два роки до пандемії COVID-19. Альберт Бурла говорив про препарат для лікування шизофренії, який містить цифровий датчик для відстеження прийому пацієнтом препарату. Вакцини, а також лікарські препарати, що застосовуються для лікування COVID-19, не містять жодних мікрочипів.

Більше про цей міф тут: https://bit.ly/3ufppvm

?МІФ №4: Бустерна доза вакцини проти COVID-19 посилює ріст ракових клітин.

Дезінформатори розповідають про те, що бустерна доза вакцини проти COVID-19 нібито посилює рак. Це начебто стало відомо завдяки першому задокументованому факту канцерогенного ефекту вакцини проти COVID-19. Публікацію супроводжує світлина, на якій нібито зображено поширення раку лімфатичної системи до та після вакцинації третьою дозою від COVID-19. У таких дописах йдеться, що 66-річний чоловік, якому належать знімки, на момент першої вакцинації не був хворий на рак (або його не було виявлено). Знімки до і після бустера з різницею в 22 дні нібито демонструють, як третя доза вакцини суттєво посилила ріст метастазів по всьому організму.

?ФАКТ: Описаний випадок не є науковим дослідженням, і не може продемонструвати причинно-наслідковий зв’язок між вакцинами мРНК та появою чи збільшенням пухлин. Центри контролю та профілактики захворювань у США (CDC) рекомендують людям з онкологією, помірною або сильно ослабленою імунною системою отримати бустерну дозу вакцини для кращого захисту від COVID-19.

Більше у спростуванні: ????https://bit.ly/3HcYUud

?МІФ №5: Міжнародний суд у Гаазі визнав пандемію COVID-19 геноцидом і фейком.

Чимало користувачів у соцмережах поширюють новину про те, що Міжнародний суд у Гаазі нібито «після 4-місячного розгляду визнав геноцидом людства і фейком вигадану COVID 19 – пандемію».

??

?ФАКТ: Серед справ, які перебувають на розгляді в Міжнародному суді ООН у Гаазі, відсутня справа щодо пандемії COVID-19. Такого суду, як «Міжнародний суд загального права», не існує.

Більше у спростуванні:https://bit.ly/3IQcHY0

#МОЗ #це_треба_знати #ЗдороваУкраїна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь