A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Важлива інформація!

Дата: 09.02.2022 08:00
Кількість переглядів: 455

До уваги споживачів та підприємців Миргородського району!

Миргородське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області доводить до вашого відому, що за офiцiйним зверненням Громадської організації «Всеукраїнська асоціація з питань захисту прав споживачів «Споживча довiра» при проведенні моніторингових досліджень якості та безпеки молокопродуктів. які реалізуються на споживчому ринку України, було відібрано зразки продукції масла вершкового, зокрема в торгівельних мережах міста Миргород.

За результатами лабораторних досліджень встановлено невiдповiднiсть масла солодковершкового «Сливочное Белорусское» маса нетто 200 гр., жирнiсть 82,5%, виготовлене 01.11.2021 року, виробник Сумська область, м. Угроїди, вул. Садова, 3А по показникам заявленим на маркуванні, у зразках якого виявлено наявність жирів немолочного походження.

Споживачів закликаємо бути уважними під час придбання харчових продуктів, зокрема масла вершкового, адже харчовий продукт повинен бути насамперед безпечний та якісний для вашого здоров'я. У разі виникнення питань просимо звертатися до Миргородського районного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області за тел.: 4-48-18 та до управління захисту прав споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області за тел.: (0532)54-57-59.

Просимо операторів ринку, що здійснюють реалізацію харчових продуктів, перевірити наявність в обігу на ваших підприємствах торгiвлi вищезазначеного продукту харчування та у випадку його виявлення терміново вилучити з реалізації та інформувати Миргородське управління ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області на електронну адресу mmr@polvet.gov.ua та за телефоном 4-48-18. Нагадуємо про необхідність дотримання операторами ринку вимог Законів України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Начальник Миргородського районного

управління Головного управління

Держпродспоживслужби в

Полтавській області Ігор ТОЛСТІКОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь