A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 08:30
Кількість переглядів: 208

Шановні учасники бойових дій на території інших держав!  Шановні ветерани війни в Афганістані!

З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Цього року минає вже 33-ті роковини, які в Республіки Афганістан були виведені бійці обмеженого контингенту військ колишнього Радянського Союзу. Але час нездатний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів України.

Збереження пам'яті про війну та її трагедії для нового покоління – наш святий обов'язок перед тими, хто загинув у пеклі Афгану й навіки залишився молодим. Вічна пам’ять воїнам, які загинули при виконанні свого військового обов’язку, пам'ять про їх подвиг буде передаватися прийдешнім поколінням.

 Особливі вітання ветеранам і учасникам бойових дій, які і сьогодні в строю, які достойно виконують свій службовий обов’язок в зоні військових дій на сході нашої країни. Серед них багато тих, хто свій військовий досвід гартував в «афганській»  війні, а нині на захисті своєї країни, її цілісності та незалежності. Ця війна згуртувала різні покоління громадян нашої держави, навчивши понад усе цінувати людське життя, відчувати дух братерства та дружньої підтримки.

Від усього серця бажаємо вам і вашим родинам здоров’я, родинного затишку, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра.

З повагою, Олександр ТИЩИЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь