A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Привітання сільського голови Олександра ТИЩИЦЬКОГО з Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Дата: 20.03.2022 08:00
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Прийміть щирі вітання з професійним святом! На вас покладена величезна відповідальність у вирішенні цілого комплексу накопичених роками проблем відділу ЖКГ. Значимість вашої роботи важко переоцінити. Створення та підтримка нормальних комфортних умов у школах, дитячих садках і лікарнях, благоустрій вулиць та ремонтні роботи - цілий рік всі ці турботи лягають на плечі комунальників.

Сьогодні перед працівниками житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення стоять серйозні завдання. Серед них - залучення інвестицій в модернізацію інженерної інфраструктури, розвиток конкурентного середовища на ринку обслуговування житла, впровадження ресурсозберігаючих технологій. В умовах ринку споживачі справедливо вимагають за свої гроші відповідного рівня обслуговування. На якість послуг впливають система управління, кваліфікація персоналу, державна тарифна політика. Тому сьогодні, як ніколи, потрібні гнучкість, динамізм, постійне оновлення методів роботи, вдосконалення господарських зв'язків, оптимізація адміністративно-господарської структури.

В день професійного свята щиро бажаю вам міцного здоров`я, щастя, родинного благополуччя та успіхів у роботі!

З повагою, Олександр ТИЩИЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь