A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

«Із 27 квітня розпочинаємо роздачу продуктових наборів переселенцям, які зареєстровані в управліннях соцзахисту міст Лубни та Миргород», – Дмитро Лунін

Дата: 27.04.2022 08:30
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

Завтра, 27 квітня, Полтавська обласна військова адміністрація безкоштовно роздаватиме продуктові набори для переселенців, які зареєстровані у містах Лубни та Миргород. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

«Два тижні тому в Полтаві запрацював сортувальний центр для гуманітарної допомоги, відкритий за ініціативи Президента Володимира Зеленського. Там збирають індивідуальні продуктові набори для жителів Сумщини й переселенців, які зареєстровані та проживають на Полтавщині. Із 27 квітня розпочинаємо роздачу продуктових наборів переселенцям, які зареєстровані в управліннях соцзахисту міст Лубни та Миргород», – зауважив Дмитро Лунін.

В одному пакунку – борошно, цукор, консерви, згущене молоко, олія, кава й печиво. 

Набір видаватимуть переселенцям, які офіційно зареєструвалися як ВПО в управліннях соцзахисту. Один набір – для однієї людини.

Також одна людина – батько, мати і так далі – можуть отримати продуктові набори на всю родину. Для цього необхідно мати довідки про взяття на облік ВПО для кожного члена сім’ї.

Серед необхідних обов’язкових документів: документ, що посвідчує особу; довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Отримати продуктові набори можна за адресами:

Лубни, вул. Академіка Бекетова, 19 (приміщення РДА). 

Миргород, вул. Гоголя, 120 (приміщення РДА).

Час роботи: у будні з 9:00 до 17:00. 

«Держава дбає про своїх людей! Допомагаємо один одному. Тільки так переможемо. Слава Україні!», – підкреслив Дмитро Лунін.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь