A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

7 ЛИПНЯ – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ПРИРОДНО-ЗАПОВІДНОЇ СПРАВИ

Дата: 07.07.2022 17:00
Кількість переглядів: 261

Фото без опису Сьогодні, 7 липня, своє професійне свято відзначають працівники природно-заповідної справи. Це свято визначено Указом Президента України від 18 серпня 2009 № 629. 

Завдяки зусиллям фахівців, науковців та природоохоронної громадськості, станом на 1 січня 2022 року площа заповідних територій Полтавщини складає 4,96% від загальної площі області.

У 2021 році розроблено та затверджено проекти землеустрою щодо організації та встановлення меж територій для 14 об'єктів природно-заповідного фонду області місцевого значення. Затверджено проєкт організації території РЛП "Кременчуцькі плавні", охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об'єктів. Розроблено такий проєкт для РЛП "Диканський".

У цьому році заплановано затвердити уже розроблені проєкти створення 7 нових об'єктів та територій природно-заповідного фонду загальною площею 784,85 на та 16 проєктів розширення меж існуючих об'єктів та територій природно-заповідного фонду загальною площею 3839,53 га; регіональну схему екологічної мережі Полтавської області; проєкти землеустрою щодо організації та встановлення меж територій для 8 об'єктів природно-заповідного фонду місцевого значення; проєкти організації території РЛП "Гадяцький", РЛП "Диканський", РЛП "Кагамлицький" та РЛП "Нижньоворсклянський".

Висловлюємо щиру подяку всім дотичним до заповідної справи за сумлінну працю. Робіть те, у що вірите! Нехай з Вами завжди поруч будуть ті, хто підтримує та надихає, повсюдно супроводжує удача в досягненні мети, вистачає енергії для плідної праці задля рідної Полтавщини. Перемоги над ворогом і мирного неба над головою!

 

Департамент екології та природних ресурсів Полтавської ОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь