A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Важлива інформація!

Дата: 13.07.2022 12:00
Кількість переглядів: 230

Сформовано базу фахових екологів та менеджерів зеленої економіки.

На Платформі рішень для менеджерів природоохоронної діяльності «Ecobusiness Group» створено єдиний інформаційний ресурс – Єдиний банк фахових екологів і менеджерів зеленої економіки.

Зазначений перелік містить відомості про кваліфікацію осіб, які здійснюють професійну діяльність у сфері екологічного менеджменту та промислової екології, екологічної інженерії, охорони довкілля, енергоефективності.

До Реєстру Банку вносяться відомості про фахівців, які мають досвід роботи підкріплений як практичними так і теоретичними знаннями. Також для тих, хто успішно пройшов навчання за додатковими професійними програмами Національного центру сталого розвитку, об’єднання екологів ПАЕУ та отримали документи за останні 3 роки.

В Українській асоціації професіоналів довкілля зазначають, що база даних почала наповнюватися інформацією про фахівців з травня 2022 року та наповнюється і далі. Зокрема, заяву на включення у єдиний банк фахових екологів і менеджерів зеленої економіки можна подати тут: https://cutt.ly/ILrWcMH ????

Подивитися, хто вже увійшов до реєстру можна за посиланням: https://ecolog-ua.com/bank, а якщо виникають додаткові питання, можна дзвонити за номером телефону 063-849-38-06, або писати на електронну пошту adm@ecolog-ua.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь