A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Культурне дозвілля для переселенців і жителів Полтавської та інших громад на цей тиждень

Дата: 02.08.2022 10:00
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

Полтавські обласні академічні театр імені Гоголя, театр ляльок, симфонічний оркестр та обласна філармонія організовують безкоштовні заходи для всіх охочих.

Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Перелік заходів:

1 серпня – вистава «Лисичка, Котик і Півник» (Полтава) від театру ляльок.

2 серпня – майстер-клас із арт-йоги (Полтава), вистава «Малюк та Карлсон» (Новогалещинська ТГ) від театру імені Гоголя; вистава від театру ляльок «Троє поросят» (Полтава); концертна програма «Музика радості і надії» (Нові Санжари) від обласної філармонії; екскурсія-знайомство з творчою лабораторією оркестру для дітей з інших регіонів (Полтава).

3 серпня – майстер-клас із живопису (Полтава), вистава «Малюк та Карлсон» (Козельщинська ТГ) від театру імені Гоголя; вистава «Вередливе зайченя» (Полтава) від театру ляльок; концерт симфонічного оркестру (Полтава).

4 серпня – майстер-клас із хореографії (Полтава), вистава «Малюк та Карлсон» (Хорольська ТГ) від театру імені Гоголя; вистава «Кіт у чоботях» (Новосанжарська ТГ), майстер-клас «Лялькотерапія» (Полтава) від театру ляльок; відкрита репетиція ансамблю «Чураївна» (Полтава), презентація книжкової колекції «Духовна скарбничка професорки Гриньової» за участі камерного оркестру імені Ахшарумова та тріо бандуристок «Вишиванка» від обласної філармонії (Полтава); виїзний концерт симфонічного оркестру (Гадяч).

5 серпня – майстер-клас із художньої майстерності (Полтава), вистава «Сватання на Гончарівці» (село Калашники, Козельщинська ТГ) від театру імені Гоголя; вистава «Марічка та Ведмідь» (Полтава) від театру ляльок; концертна програма «Віримо в себе, віримо в перемогу» (село Савинці, Великосорочинська ТГ), концертна програма «Віримо в себе, віримо в перемогу» (село Великі Сорочинці, ВеликосорочинськаТГ) від обласної філармонії; участь артистів симфонічного оркестру в спільному проєкті з бібліотекою (Полтава).

6 серпня – майстер-клас із вокалу (Полтава), вистава «Малюк та Карлсон» (Нехворощанська ТГ) від театру імені Гоголя; вистава «Золоте Курча» (Полтава) від театру ляльок; концертна програма обласної філармонії «Все буде Україна» (село Новооріхівка, Ромоданівська ТГ), концертна програма «Все буде Україна» (селище Ромодан Миргородського району); концерт симфонічного оркестру (Полтава).

7 серпня – майстер-клас із арт-йоги вистава «Малюк та Карлсон» від театру імені Гоголя (Опішнянська ТГ), концерт солістів філармонії «Музика об’єднує світ» (Полтава).

Детальна інформація про час і місце від організаторів: 050 730 59 48 – Полтавський театр ляльок, 099 191 38 36 – Полтавський симфонічний оркестр, 050 109 91 75 – Полтавський театр імені Гоголя, 066 855 90 99 – Полтавська обласна філармонія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь