A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

«Полтавщина на 60% готова до зими», – Дмитро Лунін

Дата: 04.08.2022 16:00
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

У Києві за участі Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, начальника Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна,  голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького, керівників громад Полтавщини предметно проговорили всі аспекти підготовки Полтавської області до опалювального сезону.

«Ця зима буде найскладнішою в історії незалежної України. Щодо початку опалювального сезону – це й технічні питання, стан розрахунків підприємств за спожитий газ, їхня фінансова спроможність і тарифна політика. Звісно, окремо зупинилися на темі опалення в Кременчуці, адже необхідно встигнути до початку сезону запустити альтернативні джерела теплопостачання для населення. Рухаємося за планом. Показник готовності області наразі становить 60%. Все буде Україна», – наголосив Дмитро Лунін.

Нагадаємо, Уряд виділив майже 300 млн грн на ремонт трьох ТЕЦ в Чернігові, Охтирці та Кременчуці. Також облрада ухвалила рішення, що готова взяти на баланс частину майна Кременчуцької ТЕЦ, щоб разом із державою профінансувати відновлення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь