Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Привітання сільського голови Олександра Тищицького з Днем фізичної культури і спорту!

Дата: 10.09.2022 09:00
Кількість переглядів: 260

Фото без опису

Шановні спортсмени, тренери, викладачі, працівники організацій і установ фізичної культури і спорту, ветерани, прихильники активного і здорового способу життя, спортивні уболівальники Великосорочинської сільської територіальної громади!

Щиро вітаю вас з Днем фізичної культури і спорту!

   Спорт, це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя – це саме життя, рух вперед! Це свято сильних і бадьорих духом людей.

   Саме здорові духом і тілом люди складають опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.Фізичне виховання – це здоров’я нації.

   Великосорочинська громада має славетні спортивні традиції. Чимало наших земляків домоглися високих результатів, в тому числі і на світових аренах. Вагомі спортивні досягнення – яскраве підтвердження статусу фізичної культури і спорту у нашій громаді, а головне – це добрий приклад для спортсменів початківців.

  Висловлюю щиру подяку вчителям, тренерам, ветеранам фізкультурно-спортивного руху за гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді.

   Бажаю всім Вам міцного здоров’я, успіхів та блискучих перемог. Хай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту і справі популяризації та розвитку фізичної культури.

                  З повагою, Олександр ТИЩИЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь