A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Приватизація за новими правилами - нові можливості для бізнесу

Дата: 21.09.2022 12:00
Кількість переглядів: 278

Бізнес – це надійний тил нашої економіки і Держава продовжує підтримувати перспективи для відновлення роботи підприємців, які гарантують створення нових робочих місць та збереження наявних.

Після продажу приватному бізнесу, непрацюючі та неефективні держпідприємства зможуть отримати необхідні інвестиції та модернізацію. Це дозволить відновити їх роботу та налагодити виробництво. Придбання об’єктів держмайна – це можливість для старту та розширення своєї справи, а нові робочі місця та сплачені податки сприятимуть розвитку регіону.

Приватизація дає змогу державі зосередитися на більш ефективному управлінні стратегічними підприємствами, обороні та формуванні політики, що надасть бізнесу можливість інвестувати в активи, перетворюючи їх на прибутковий бізнес.

Які зміни відбулися?

28 липня 2022 року був прийнятий Закон “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння процесам релокації підприємств в умовах воєнного стану та економічного відновлення держави” згідно якого, процедури продажу державного майна стають більш швидкими, прозорими та зручними для бізнесу.

Що змінилося:

  1. приватизація буде відбуватися швидко – 2 місяці;

  2. оплата до укладання договору купівлі-продажу;

  3. приватизації підлягають цілісні майнові комплекси, які обтяжені багаторічними арештами на майно;

Аукціони проходитимуть онлайн на платформі Prozorro.Sale. Долучитися до торгів зможуть всі охочі, для цього потрібно буде зареєструватися та надати необхідні документи.  

Приватизація відкриває нові можливості та перспективи для розвитку бізнесу в умовах воєнного стану. Завдяки даному процесу відбудеться відновлення економіки, яке матиме позитивний вплив на успішність регіону. Запрошуємо підприємців взяти участь в аукціонах та спільно відновлювати економіку Полтавщини та всієї України!

Інвестиційне меню 2022. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь