A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Департаментом соцзахисту населення забезпечено своєчасне проведення розрахунків житлових субсидій та пільг за вересень 2022 року

Дата: 28.09.2022 14:00
Кількість переглядів: 237

Фото без опису

Департаментом соцзахисту населення облвійськадміністрації скоординована діяльність управлінь соціального захисту населення області щодо своєчасного проведення виплат житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

Відповідно управліннями соціального захисту населення області забезпечено проведення повного комплексу робот щодо розрахунків житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг без звернення громадян. Розрахунок проведено по кожній особовій справі отримувача житлових субсидій та пільг на підставі необхідних даних, одержаних від підприємств-надавачів комунальних послуг.

За вересень 2022 року житлові субсидії та пільги на оплату житлово-комунальних послуг розраховано для 105,9 тисяч сімей на загальну суму
43,5 млн. грн.

Виплата житлових субсидій та пільг на житлово-комунальні послуги за вересень буде здійснена у жовтні 2022 року органами Пенсійного Фонду України, згідно підготовлених та сформованих органами соціального захисту населення реєстрів нарахувань житлових субсидій та пільг на житлово-комунальні послуги.

 

Директор Департаменту соцзахисту населення Полтавської ОВА Людмила КОРНІЄНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь