A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Дмитро Лунін: «Укренерго» стабілізувало електропостачання по всій країні, проте за необхідності можливі тимчасові відключення

Дата: 14.10.2022 12:00
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін повідомив, що сьогодні, 13 жовтня, відключень світла на Полтавщині немає. 

««Укренерго» стабілізувало електропостачання по всій країні. Енергетики працювали цілодобово й відновили енергоживлення після найбільшої атаки на українську енергосистему, - розповів Дмитро Лунін. - Ворог продовжує атакувати територію України ракетами і дронами, тому в «Укренерго» попередили споживачів, аби вони були готовими, що за необхідності можуть знову застосовувати тимчасові відключення». 

Також очільник ПОВА наголосив, що актуальною залишається і рекомендація зменшувати споживання в пікові години (з 8:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00). 

«700 енергетиків в 40 ремонтних бригадах продовжують працювати над відновленням мереж 24/7. Кожен може допомогти їм, не вмикаючи зайвого і не використовуючи багато електроприладів одночасно», - додав Дмитро Лунін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь