A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Рада оборони області прийняла рішення про обмеження споживання електроенергії на Полтавщині

Дата: 20.10.2022 17:00
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

 

Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін разом із командувачем ОТУ «Суми» генерал-майором Олександром Нестеренком провели засідання Ради оборони області. Прийняли дуже важливі рішення щодо забезпечення обороноздатності й покращення спроможності Полтавщини протистояти атакам ворожих дронів.

Також обговорили питання залучення ДФТГ області до чергування на оборонних рубежах, візуального спостереження за повітряним простором додатково до тих завдань, які вони виконують. 

«Продовжуємо подальше вдосконалення і нарощення фортифікаційних споруд. Працюємо над тим, щоб закрити потреби наших військових у зимовій формі. До кінця тижня бригада ТрО буде забезпечена практично на 100%. Продовжуємо закуповувати необхідний одяг, обладнання та спорядження для захисників», - зазначив Дмитро Лунін. 

Ще одне важливе питання пов’язане з обмеженням споживання електроенергії на Полтавщині. 

«Рада оборони ухвалила рішення про заборону використання електроенергії в рекламних цілях, йдеться про зовнішню рекламу. Також поки що буде заборонено використання пасажирського електротранспорту – тролейбусів – до особливого розпорядження. Вуличне освітлення по області теж не працюватиме. Це вимушені рішення, їх прийняли, аби допомогти енергетикам збалансувати систему», - додав Дмитро Лунін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь