A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Департамент соцзахисту населення нагадує про продовження терміну подачі заяви на виплату допомоги ВПО!

Дата: 24.10.2022 12:00
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

Органами соціального захисту населення проводиться системна робота щодо забезпечення своєчасного нарахування та виплати державної допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.

Поінформуй знайомих, що мають статус ВПО !

Внутрішньо переміщені особи, які до 30 квітня 2022 року подавали заяву на оформлення державної допомоги на проживання через застосунок Дія, але з технічних причин не отримали її зможуть повторно подати заяву до 1 грудня 2022 року.Відповідне рішення прийнято 14 жовтня 2022 року Кабінетом Міністрів України!

Для подання заяви необхідно особисто звернутися до органу соцзахисту за місцем фактичного проживання та, за наявності технічної можливості, надати на фізичному носії факт підтвердження (скрін-шот) подання заяви до 30 квітня через Дію.

Бланк заяви про надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам можна отримати в органах соціального захисту безкоштовно або завантажити за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/laws/file/text/99/f514684n184.docx

Виплата для ВПО на проживання є фінансовою підтримкою від держави, для осіб, які після введення воєнного стану перемістились з території, де проводяться бойові дії, але перебувають в Україні, в розмірі 2 тис. грн для дорослого громадянина і 3 тис.грн для дітей та осіб з інвалідністю.

 

Про це повідомила директор Департаменту соцзахисту населення
Полтавської ОВА Людмила Корнієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь