A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

Полтавщина готова до опалювального сезону на 99,4%

Дата: 26.10.2022 10:00
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

Готовність області до опалювального сезону становить 99,4 %. Нині продовжують заходи щодо відновлення систем центрального теплопостачання у Кременчуці, в регіоні опалювальний сезон почнеться за графіком.

Про це на апаратній нараді 24 жовтня повідомив начальник Управління житлово-комунального господарства ОВА Едуард Рева.

Наразі комплексно на 100% підготовлено до функціонування в осінньо-зимовий період житлові будинки, заклади соціальної сфери, освіти, охорони здоров’я.  Також підготовлена техніка для доріг, водопровідно-каналізаційна система. Теплове господарство готове на 99,4%. Загальний обсяг коштів, витрачених на виконання підготовчих та ремонтних робіт на об’єктах теплопостачання, становить 138,01 млн грн.

«Відремонтували та замінили 25 котлів, встановили насоси, автоматику. Відремонтовано та перевірено близько 11 км тепломереж. Встановлено 66 вузлів обліку гарячого  водопостачання в житлових будинках», – розповів Едуард Рева.

Нині опалювальний сезон розпочали в громадах Полтави, Миргороду, Гадяча, Пирятина, Лубен, Карлівки, Великої Багачки, Решетилівки, Котельви, Машівки, Гребінки.

Щодо споживання газу, Едуард Рева зауважив, що промисловість зменшила споживання, тож є відповідна економія. Однак зросло споживання серед населення. 

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін зауважив, що опалення в громадах увімкнули насамперед для того, щоб зменшити навантаження на енергосистему. 

Дмитро Лунін наголосив, що жителі Кременчука будуть із теплом.

«Нині робимо все, щоб забезпечити теплопостачання. Нині ще температурний режим дозволяє не вмикати опалення. До кінця тижня в Кременчуці має бути гаряча вода, а потім перейдемо й до тепла», – сказав Дмитро Лунін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь