A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

2 листопада в Полтавській області введено погодинний графік відключення електроенергії

Дата: 02.11.2022 09:00
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

На Полтавщині введений графік погодинних відключень (ГПВ) споживачів електроенергії. Він діятиме сьогодні до кінця доби. Про це повідомив начальник Полтавської облдержадміністрації Дмитро Лунін.

«Це перший день, коли в області застосували саме погодинні, а не аварійні відключення. Прошу всіх жителів області поставитися з розумінням до ситуації», – говорить Дмитро Лунін.

Відповідно до ГПВ область розділена на три черги, які вимикають у визначений час. Поділ на черги – https://bit.ly/3sQwDnz. У ньому зазначені населені пункти та вулиці. Графік вимкнень на листопад – https://bit.ly/3fovu3J. Тут вказані день і час вимкнення світла для кожної черги.

Ворог продовжує бити по енергоінфраструктурі України. І ці удари в графіках передбачити неможливо. Тож усі маємо бути готовими, що в разі необхідності масштабного зниження рівня енергоспоживання в області можуть застосувати й аварійні відключення.

Нині енергетики відпрацьовують усі можливі варіанти, щоб налагодити роботу енергоінфраструктури й запобігти тривалим відключенням. Кожен із нас може допомогти, зменшивши енергонавантаження вдома.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь