A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

На Полтавщині відцифрували 100% обласних спортивних споруд

Дата: 08.11.2022 14:00
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

Навесні цього року в Україні створили Єдиний реєстр спортивних споруд. Наразі він працює в тестовому режимі та перебуває на стадії наповнення. Має зручний інтерфейс і функціонал. Про це повідомив заступник начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко.

За його словами, мета створення реєстру – забезпечити організації, установи різних форм власності та громадян інформацією про спортивні споруди країни.

«Внесення даних у реєстр відбувається у два етапи: відцифрування об’єктів обласного підпорядкування та відцифрування споруд місцевого значення. 1-ий пункт ми виконали на 100% і наразі перейшли до виконання другого, розповів Ігор Панченко. - Ще маємо відцифрувати понад 3200 спортивних споруд. Нам є над чим працювати. Тому звертаю увагу представників територіальних громад: активізуйте роботу в цьому напрямі».

Інформацію про дитячо-юнацькі спортивні школи вже внесли Полтавська, Кременчуцька, Гребінківська, Котелевська, Горішньоплавнівська та Лубенська територіальні громади. Всі спортивні споруди внесла Піщанська громада.

Реєстр доступний за посиланням https://sportsporudy.mms.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь