A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

УВАГА КОНКУРС! ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПРОЄКТ «МІШЕЧОК»

Дата: 17.11.2022 17:00
Кількість переглядів: 94

 

 

Увага конкурс! Всеукраїнський проєкт «Мішечок» 

 

Війна триває, проте свідоме молоде покоління українців турбується про чисте  майбутнє та закладає фундамент для екологічного відновлення нашої країни. Як стати екогероєм, читайте далі. 

Всеукраїнський проєкт «Мішечок» запрошує долучитися до перемоги на екологічному фронті та стати частиною руху ековідповідальних громадян. Шийте багаторазові торбинки, користуйтесь в побуті, надихайте своїми діями оточуючих  та вигравайте призи. 

Кожен український школяр та його родина вже сьогодні може стати на шлях екосвідомості та врятувати свою країну та планету від катастрофи - тотального забруднення пластиком. 

Мета – поширення екозвички користуватись багаторазовими торбинками та відмови від поліетилену, таким чином зменшити негативний вплив на навколишнє середовище починаючи зі своєї родини.

До 25 листопада 2022 року організатори закликають шити екомішечки для користування в повсякденному житті, запрошуються активні учні та їх родини з усіх областей в Україні та закордоном. 

У межах проєкту відбудеться конкурс серед учнівської молоді, шкіл та позашкільних навчальних закладах з індивідуальними та колективними номінаціями. 

Головний подарунок отримає школа, учні якої пошиють найбільшу кількість мішечків, – принтер для сублімаційного друку.

Для колективних учасників додатково необхідно ознайомитися з положенням та заповнити анкету за посиланням: https://cutt.ly/cNUbI5K до 25 листопада 2022 року. 

«Будьте активними, креативними та екологічно відповідальними. Шийте мішечки, користуйтесь ними в побуті, діліться в соціальних мережах. Можливо, саме ваш мішечок стане трендом, який підхоплять українці та жителі планети Земля», – коментує Юлія Мархель, голова організаційного комітету Всеукраїнського проєкту «Мішечок»

Умови участі дуже прості: пошити мішечки, зробити фото або відео створеного мішечка, опублікувати в соціальних мережах з хештегами #schoolrecyclingworld #мішечокSRW #пакетнепотрібен #мішечок й відмітити сторінки організаторів: https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco https://www.facebook.com/Schoolrecyclingworld https://www.instagram.com/letsdoitukraine https://www.instagram.com/schoolrecyclingworld 

Такі роботи будуть  автоматично брати участь в індивідуальних розіграшах подарунків. 

Переможців оголосять 30 листопада 2022 року в новинах на сайті schoolrecyclingworld.org. 

Організатор проєкту – громадська організація «Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» спільно з Всеукраїнським молодіжним рухом «Let’s do it Ukraine». Проєкт відбувається в рамках реалізації довгострокового всеукраїнського проєкту «Чисті пляжі разом!» за сприяння Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти, Національного еколого-натуралістичного центру та за підтримки  генерального партнера – компанії PepsiCo Україна. 

Нагадаємо, що у 2020 році учасники проєкту разом пошили 18 441 мішечків, а у 2021 році за один навчальний тиждень 21 873 учасники з 24 областей, пошили 47 269 мішечків. якими й дотепер користуються в повсякденному житті.

Рекомендуємо підписатись  на сторінки організаторів та слідкувати за перебігом конкурсу. Долучайтеся до проєкту, поділіться результатами зі своїми друзями в соціальних мережах. 

Екологічно відповідально до Перемоги!

 

 

ГО «Всеукраїнський молодіжний рух «ЛЕЦ ДУ ІТ ЮКРЕЙН»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь