A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

ДЕПАРТАМЕНТ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ДО ДНЯ ЛІКВІДАТОРА ПОШИРЮЄ ДАЙДЖЕСТ ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДТРИМКИ ГРОМАДЯН, ПОСТРАЖДАЛИХ ВНАСЛІДОК ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

Дата: 14.12.2022 11:30
Кількість переглядів: 112

 

Фото без опису

Департамент соціального захисту населення до Дня ліквідатора поширює Дайджест щодо забезпечення підтримки громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи

 

Відповідно до Указу Президента України від 2006 року, 14 грудня вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС - дата нагадує суспільству про подвиг людей, які віддали свої життя та здоров'я заради спасіння нашої країни й світу від страшної техногенної аварії, наслідки якої ще багато років будуть нагадувати про себе.

Для органів соціального захисту населення забезпечення соціальної захищеності громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи є одним із пріоритетів щоденної діяльності та уваги. З цією метою в області успішно реалізуються державні та обласні програми, заходи яких в першу чергу спрямовані на всебічну соціальну підтримку учасників ліквідації наслідків аварії, осіб та дітей, які постраждали від катастрофи та отримали інвалідність.

Підводячи підсумки 2022 року за даним напрямком роботи Департаментом підготовлено інформаційний Дайджест з ключовими показниками соцзахисту осіб, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС.

Водночас, враховуючи безумовну важливість забезпечення інтересів цієї пільгової категорії, завдяки системній роботі органів соціального захисту населення, рівень соціальної підтримки у 2023 році буде посилено за рахунок розширення та доповнення обласної Комплексної програми соціального захисту населення.

Користуючись нагодою, хочемо висловити слова вдячності всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття. Зичимо Вам здоров’я, миру та злагоди вашим родинам.

 

 

Директор Департаменту соціального захисту населення
Людмила Корнієнко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь