A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великосорочинська громада
Полтавська область, Миргородський район

ДМИТРО ЛУНІН ПІДБИВ ПІДСУМКИ ТИЖНЯ В НЕДІЛЬНОМУ ДАЙДЖЕСТІ

Дата: 02.01.2023 08:00
Кількість переглядів: 84

 

Дмитро Лунін підбив підсумки тижня в недільному дайджесті 

 

Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін традиційно підбив підсумки тижня, що минає.

Зокрема, проаналізували, яким видався для Полтавщини 2022-ий. Дмитро Лунін поспілкувався з журналістами про рік життя області, про рік його роботи як очільника обласної адміністрації. 

Також цього тижня передали захисникам і захисницям із Полтавщини ще 20 житлових модулів, понад 1200 пар зимових тактичних черевиків, 1320 комплектів зимового одягу і 750 теплих курток. Разом із волонтерами передали воїнам іще три автівки.

Рятувальникам області вручили 25 одиниць нової пожежно-рятувальної, інженерної техніки й сучасного обладнання, а також інструменти і спецзасоби.

Окрім того, нагородили наших лікарів державними й обласними відзнаками. Також передали закладам охорони здоров’я роутери й комутатори.

«На медицину області залучаємо близько пів мільярда гривень із різних джерел фінансування. Це кошти міжнародних партнерів, обласного та місцевих бюджетів», – зауважив Дмитро Лунін. – Також у Центрі реабілітаційної медицини в обласній лікарні незабаром запрацює унікальна реабілітаційна система з Південної Кореї. Її виготовляє одна компанія в світі. Така апаратура є тільки у Рівному, Львові й тепер – у Полтаві».

Працюють в області й над забезпеченням переселенців індивідуальним житлом.

«У Полтаві виділені ділянки для трьох шестиповерхових багатоквартирних будинків. Також розпочали роботи з будівництва модульного містечка для понад 500 людей», – зауважив Дмитро Лунін. 

В області продовжують роботу пункти незламності. Їх 311. У них можна підзарядити гаджети, зігрітися, випити гарячого чаю, є інтернет, а для малечі облаштовані дитячі куточки.

«Цього тижня зустріли Новий 2023 рік. Вітаю всіх із Новим роком та Різдвом Христовим! Все буде Україна!», – підкреслив Дмитро Лунін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь